Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kellékek

Webáruházunk nyomtató kellékek között megtalálod a tonereket, tintapatronokat, 3D kellékeket, fotópapírokat, CISS - folyamatos tintaellátó rendszereket és fax kellékeket. A leggyakrabban cserére szoruló nyomtató kellék az irodában a tintapatron és a toner. Érdemes ezekből egy tartalékot tartani a munkahelyünkön, ne szakítsuk meg ilyen probléma miatt a nyomtatási folyamatot.

 

Első vásárláskor ellenőrizzük a tintapatronoknál és tonereknél, hogy milyen nyomtatóba kompatibilisek, ezt a termék oldalon láthatjuk. Tintapatronból vásárolhatsz eredetit, utángyártottat vagy kérhetsz újratöltést. A tonerből szintén van lehetőség eredetit, utángyártottat és újratöltöttet vásárolni illetve refill patront. Típustól függően márkák széles választékával várunk, hogy biztosan megtaláld a tökéletes nyomtató kelléket. Az eredeti és utángyártott tonerek legkeresettebb márkái a HP, Brother, Samsung, Canon, Epson és Lexmark. Egy darabot vagy akár teljes készletet is vásárolhatsz ezekből a nyomtató kellékekből.

 

3D filament tekercsek között válogathatsz, a termékoldalakon segítséget kapsz milyen nyomtatókba felelnek meg. Beszerezheted a munkádhoz szükséges fotópapírt a lehető legjobb minőségben, akár szuper fényes fotópapírt is találsz a nyomtató kellékek között. Az A4-es fotópapíron át a legnagyobb plakátnyomtatáshoz szükséges méretekig megtalálsz mindent. Folyamatos tintaellátó rendszert vásárolhatsz tinta nélkül, illetve a tintaellátó rendszerekhez szükséges töltőkészletet is beszerezheted.


A fax kellékek között megtalálod a faxfóliát utángyártott változatban. A nyomtató kellékeket kényelmesen megrendelheted az irodádból és 1-4 munkanapon belül kiszállítjuk. Válassz kiváló minőségű nyomtató kellékeket, hogy a munkádon az igazi profizmus mutatkozzon meg!