Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
284.476 Ft (223.997 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Samsung Galaxy Tab S8 S Pen (SM-X700) 11" 128GB rózsaarany Wi-Fi tablet

Ár:
284.476 Ft (223.997 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 341104
Gyártó cikkszám: SM-X700NIDAEUE
Gyártó: Samsung
Budapesti készlet: Rendelhető
Beszállítói készlet: Rendelhető

Leírás

Galaxy Tab S8 széria

Korlátlan lehetőségek széles spektruma

Az új tablet 3 méretben érhető el, így megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

A tabletek új, lenyűgöző szintje

Nem csak nagy. A legnagyobb Samsung Galaxy Tab S-t úgy alakítottuk ki, hogy profiként alkothass rajta. Az első, tabletbe épített Ultraszéles látószögű előlapi kamerával készíthetsz képeket és szerkesztheted őket a Samsung Galaxy Tab S nagy képernyőjén. Mindez grafit színben, ami szinte mindenhez illik.3


14,6" Szuper AMOLED kijelző1
Ultragyors 5G
11 200 mAh (tipikus) akkumulátor*
4 nm-es processzor
12 MP-es dupla előlapi kamera (Ultraszéles + Széles látószögű)
Képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó


*Harmadik fél által laboratóriumi körülmények között tesztelt jellemző érték. A tipikus érték olyan becsült átlagérték, amelyet az IEC 61960-szabvány alapján tesztelt akkumulátorok kapacitásának eltérései alapján számítottunk ki. A névleges (minimális) kapacitás 10 880 mAh a Galaxy Tab S8 Ultra esetében, 9800 mAh a Galaxy Tab S8+ esetében és 7760 mAh a Galaxy Tab S8 esetében. A tényleges akkumulátor-élettartam a hálózati környezettől, a használati mintáktól és egyéb tényezőktől függ.

Több hely a teljesebb kép érdekében

Egy kis plusz, ami különlegesebbé teszi. Mindent megkapsz, amit a Galaxy Tab S8 nyújt, plusz egy nagyobb, 12,4 "-es Amoled képernyőt, nagyobb akkumulátort és egy képernyőn használható ujjlenyomat-olvasót. Válassz a grafit, ezüst vagy rózsaarany színek közül, ízlésednek megfelelően.

Az S Pen közvetlenül a helyére pattintható a töltéshez

Nem számít, hogy melyik tabletméretet választod, a vadonatúj S Pen mágnesesen a Galaxy Tab S8 szériás tablet hátuljára pattan a töltéshez.

Írj, készíts vázlatot, firkálj, vagy rajzold meg a legvadabb ötleteidet a valóságban a rendkívül alacsony késleltetésű S Pennel. Az új S Pen egyszerre több ezer eszközt ad a kezedbe, és lenyűgöző szintű irányítást biztosít.

Az S Pen a Galaxy Tab S8 szériás tablet hátuljáról pattintható le, és mágnesesen pattan a helyére. Ekkor megjelenik a vékony tollhegy közelképe.

Készen áll a figyelemre méltó dologokra

A Samsung Notes a leggyorsabb módja annak, hogy egy pillanat alatt rögzítsd az összes briliáns, értékes ötletedet. Sok mindenre képes: jegyzetelésre, vázlatolásra, rajzolásra – még a kézírást is átalakítja szöveggé, hogy az ötleteid áramolhassanak.

Hagyd el a gaming széket, de tartsd szinten a teljesítményt

Tegyél szert konzol minőségű teljesítményre a hatalmas képernyőn, ahol csak szeretnéd. A 120 Hz-es kijelzővel minden zökkenőmentesen működik, így pillanatok alatt ranglistás leszel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk?

Megbízható webáruház
Kedvező árak
Több, mint 12 év tapasztalat
Gyors kiszolgálás
Kiváló ügyfélszolgálat
Kedvező házhoz szállítási díjak