Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
893.069 Ft (703.204 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SKC AVA3 75" interaktív képernyő, WordWall 3 Pro Edukációs, felhő alapú szoftvercsomaggal

Ár:
893.069 Ft (703.204 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 302668
Gyártó cikkszám: SKCAVA300075KVNW
Gyártó: Skc-ava
Budapesti készlet: Rendelhető
Beszállítói készlet: 50 db raktáron

Leírás

A WordWall3 felhő alapú nemzetközi online tananyag adatbázis keretszoftver bemutatása

Napjainkban elengedhetetlen követelmény a pedagógusok számára, az új információs technikák és eszközök, illetve szoftverek használatának elsajátítása. A legújabb technológia - a projektor nélküli - aktív felületű interaktív érintőképernyő, amely valóban nagyon jó lehetőséget biztosít mind az oktatók és diákok számára, hogy szimuláció útján, vizuálisan is információt szerezhessenek környezetükről, illetve, interaktív módon tudjanak részt venni az oktatási folyamatokban. A legmodernebb oktatás és mérési rendszer elválaszthatatlan eleme a mobil okos eszközök bevonása, használata is.



Természetesen a legmodernebb prezentációs eszközök önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy a tanulók figyelmét lekössék, ehhez másra is szükség van.



A tananyagfejlesztők az elmúlt években számos hasznos és látványos fejlesztést végeztek, amit a tanórákon nagy sikerrel használnak már a pedagógusok is. Szükség volt azonban arra is, hogy létrejöhessen egy olyan virtuális közösség is, ahol az oktatók egymás között, ingyenesen és később tovább szerkeszthető formában megoszthassák az elkészített oktatási anyagaikat. Ahogy a víz is utat tör magának és az internet sem szab országhatárokat, a 2006-tól elérhető WordWall alkalmazás számos európai országban is elterjedhetett, melynek tananyagai egymás között korlátozás nélkül megoszthatóak és továbbszerkeszthetőek lettek. Ahogy a pedagógus társadalom a digitális stratégiának köszönhetően folyamatosan fejlődött, a WordWall fejlesztői is tartották a lépést, hiszen 2017 januárjától a korábban regisztrált közösséget felhő alapú rendszerbe integrálták, a már elkészített tananyagokkal együtt. Ennek köszönhetően már nem csak egyedi manuális szavazó egységekkel, hanem platform független - úgynevezett mobil okos - eszközökkel is bevonhatóak lettek a tanulók az órai munkába, eredmény kimutatással, s a játékos vetélkedők lefolytatásával együtt. Fontos megemlítenünk, hogy ennek eredményeképpen nem csak zárt, IP alapú tantermi mérési rendszert, hanem a feladatsorok által generált weblink segítségével (e-learning módban) távoli részvevők is tudják követni a képernyőn megjelenő információkat. A résztvevők szavazatait a pedagógus a jelenlévők válaszaival együtt begyűjtheti, elemezheti, digitálisan elmentheti, vagy exportálhatja.



Tehát a WordWall3 szoftver segítségével - az érintőképernyőn megjelenő tartalmat szabadon megoszthatják a hallgatók eszközein, legyen szó notebookról, asztali számítógépről, tabletről avagy okos telefonról, a felhő alapú megoldásnak köszönhetően pedig telepítés nélkül csatlakozhatnak a kliens eszközök, így bármely platformon használható. Miután hazánkban sincs még teljes vezeték nélküli internetes lefedettség a tantermekben, a gyártó asztali alkalmazást is ad a csomaghoz. (internet elérés esetén elő kapcsolatot létesít a felhő alapú regisztrált fiókkal) Az érintőképernyő beépített számítógépére szabadon telepíthető WordWall 3.5 asztali alkalmazás segítségével pedig a pedagógusok internet nélküli – úgynevezett offline - üzemmódban is létrehozhatnak tananyagokat, amit az érintőképernyővel megjeleníthetnek. Amennyiben egy hétköznapi, otthonainkban is használható vezeték nélküli routert is csatlakoztatnak a beépített számítógéphez, az IP szám segítségével ugyanúgy, mint az internetes kapcsolat esetén, szabadon megoszthatnak tananyagokat és feladatokat a hallgatók okos eszközein. Jelenleg 21 nyelven állítható és 33 féle űrlap sablon kitöltésével van lehetőség arra, hogy pillanatok alatt látványos animációkat készítsenek az oktatók, de a fejlesztések az internetes verziófrissítéssel természetesen folyamatosan tovább bővülnek.



WordWall3 szoftvercsomag tulajdonságai:







Szoftver csomag neve:


WordWall3 kit




Örökös licence, minimum 5 év frissítéssel:


Igen




Feladatsor/activity generáló űrlap sablonok száma:


33 féle, animációkkal




Nemzetközi tananyag adatbázis:


Magyar + 20 nyelv




Asztali alkalmazás elérhető a csomagban:


Igen, WordWall3.5




Elérhető nyelvek száma:


Magyar + 20 nyelv




Szoftverbe integrált internetes képkereső:


Igen




IP alapú mérési rendszer elérhető (IP):


Igen




Felhő alapú mérési rendszer elérhető (e-learning):


Igen




Mérési adatok exportálása elérhető (Excel, CSV):


Igen




Okos eszköz / tablet kliens kompatibilitás:


Teljes, telepítés nélküli




Felhő alapú elérés a csomagban:


Igen, WordWall3




Tartozék fehértábla szoftver a csomagban:


Igen, WordWall2



Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk?

Megbízható webáruház
Kedvező árak
Több, mint 12 év tapasztalat
Gyors kiszolgálás
Kiváló ügyfélszolgálat
Kedvező házhoz szállítási díjak