Nagyformátumú nyomtatók

A nagyformátumú nyomtatók azok számár megfelelő, akik az A4-es méret nem elegendő a munkájuk során. Szakmájukban szükség van az akár 254 cm széles papírnyomtatásra, a nyomtatási szélesség általában A2, A1 és A0. Ilyen például a plakát nyomtatás, műszaki rajzok nyomtatása, nagyobb diagramok vagy vektoros grafikák kinyomtatása. Az ilyen nyomtatók általában tintasugaras elven működnek és a hagyományos papír mellett más anyagokra is képesek dolgozni például fotó papírra.

A következő szempontokat érdemes figyelembe venni, ha nagyformátumú nyomtatót vásárolunk: Szükség van-e a többfunkciós nyomtatóra a munkánk során. Egy készülékkel a nyomtatás mellett szkennelhetsz, másolhatsz és faxolhatsz is. Kell-e esetleg vágógép funkció. Milyen nyomtatási technológiát válasszunk. LED nyomtatót, tintasugaras vagy lézer nyomtatót esetleg termoszublimációs nyomtatót. Van-e beépített érintőképernyője a könnyebb használatóság érdekében. A nyomtatott média felbontása Mennyire gazdaságos a működtetése. Például milyen gyakran kell a nyomtatót tisztítani vagy cserélni a festéket. Van-e automatikus kétoldalas nyomtatási funkció. Szegély nélküli nyomtatás lehetséges-e. Egyes grafikai munkáknál szükség lehet rá. Milyen nyomtatási sebességre van szükségünk és milyen mennyiségben nyomtatunk. Ellenőrizzük a percenként kinyomtatott oldalak számát a termékleírásban. A nagy formátumú készülék mérete. Kényelmesen elfér-e az irodánkban.

Az Epson nagyformátumú nyomtatók profi minőséget ígérnek megfizethető áron. Ideális nyomtató a profi fotósok és tervezők részére. A HP nyomtató évek óta piacvezető termékcsoport, a nagyformátumú nyomtatásban is az élen jár. Biztosak lehetünk benne, hogy megbízható márkát választunk a munkánkhoz, amihez kedvező áron juthatunk hozzá. Webáruházunkban a nagyformátumú nyomtatóhoz szükséges kellékeket, tonereket is beszerezheted. Bármi kérdésed felmerül a vásárlással kapcsolatban kérd ügyfélszolgálatunk segítségét!


Külső raktáron 1-2 munkanap
409 330 Ft
(322 307 Ft +áfa)
Részletek