Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
139.870 Ft (110.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Thrustmaster 4060172 Volant Formula Ferrari SF1000 Add-On versenykormány

Ár:
139.870 Ft (110.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 340641
Gyártó cikkszám: 4060172
Gyártó: Thrustmaster
Budapesti készlet: Rendelhető
Beszállítói készlet: 50 db raktáron

Leírás

























A BELEÉLÉS ÚJ SZINTJE



A kormány 25 akciógombja közül 11 gombon található ikonikus címke vagy jelölés (OIL, RADIO, DRINK) a beleélés tökéletes élményéért. A 7, a felhasználó hüvelykujjaihoz közel található kódoló, a kijelző és a kormány alsó része segítenek abban, hogy az irányítók könnyedén kiosztásra kerüljenek és így az adott játékhoz illő beállítások a legjobban testre szabhatóak legyenek.



EGYÉRTELMŰ, SZEMLÉLETES ÁTTEKINTÉS



A replika kormány része a 109 mm-es kijelző és 21 LED, mely képes a natív vagy vezeték nélküli kapcsolatra is (Wi-Fi).
Akár 69 kulcsfontosságú információt is kivetít, különböző megjelenítésben az adott játéktól függően. 15 LED felelős a motor sebességért és 2 x 3 a versenybírók zászlóiért.



TELJESÍTMÉNYHEZ TERVEZVE



A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition rendelkezik egy 100%-ban szénszálas középső előlappal (21 rétegű, összesen 3 mm vastag), mely ötvözi a stabilitást és könnyű formatervezést az egyenletes Force Feedback-ért. A kormány markolata texturált gumiból készül, leutánozva az igazi fogás érzetet az egyedülálló kényelemért.


















HÚZÓ-TOLÓ MÁGNESES VÁLTÓFÜLEK



A váltófülek húzó-toló működési mechanikája megegyezik az igazi egy üléses SF1000 versenyautókban használttal.
100%-ban alumínumból készült az optimális stabilitásért és kezelhetőségért, a mágneses váltófülek egyértelmű, pontos aktiválást tesznek lehetővé, hogy a vezetési hibák elkerülhetőek legyenek és az élettartam pedig korlátlan. A kormány hátulján két állítható analóg váltófül is található.



KOMPATIBILIS A T-SERIES ALAPOKKAL



A Thrustmaster kormányok cserélhető technológiáját alkalmazva, ezt a kormányt úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a márka T-Series versenykormány alapjaival (külön kapható).
A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition a következő alapokkal kompatibilis: TS-PC, T-GT, TS-XW Servo Base, TX Racing Wheel Servo Base, T300 Racing Wheel Servo Base.



CSERÉLHETŐ VÁLTÓFÜLEK



A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition egy rendkívül sokoldalú kormány, a cserélhető váltófüleknek köszönhetően. A még simább váltáshoz (a reakcióidő kevesebb, mint 5 milliszekundum), a T-Chrono Paddles váltófüleket ajánljuk (külön kapható), melyek a szuper köridők kötelező kiegészítői.















Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk?

Megbízható webáruház
Kedvező árak
Több, mint 12 év tapasztalat
Gyors kiszolgálás
Kiváló ügyfélszolgálat
Kedvező házhoz szállítási díjak