Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
844 Ft (665 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag

Állateledel alutasakos WHISKAS Junior macskáknak 4-pack szárnyas válogatás 4x100g

Ár:
844 Ft (665 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Cikkszám: 2391460
Gyártó cikkszám: 380 077
Gyártó: Whiskas
Budapesti készlet: Rendelhető
Beszállítói készlet: Rendelhető

Leírás

A Whiskas® Junior alutasakos eledel a legízletesebb választás otthonunk legújabb jövevénye számára! A Whiskas Junior alutasakos eledel teljes értékű, egyadagos eledel, mely optimális kalcium-, ásványi anyag- és fehérjetartalmával elősegíti a kiscicák egészséges fejlődését és kielégíti speciális táplálkozási igényeiket. Mindemellett vitamintartalma az éles látást és a szép, fényes szőrzet kialakulását segíti. Az egyadagos kiszerelés a gazdi, míg az apró, szószban gazdag húsos falatkák rövid időn belül a kispocak kedvencévé válnak!


Összetevők:

Csirkehússal - Összetétel: Hús és állati származékok (ebből 4% csirkehús), olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Kacsahússal - Összetétel: Hús és állati származékok (ebből 4% kacsahús), olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Baromfihússal - Összetétel: Hús és állati származékok (ebből 4% baromfihús), olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Pulykahússal - Összetétel: Hús és állati származékok (ebből 4% pulykahús), olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Etetési útmutató:

Etesse kedvencét vegyesen WHISKAS® Junior nedves és szárazeledellel. Az etetési mennyiség kialakításakor vegye figyelembe macskája aktivitási szintjét és testfelépítését. Mindig gondoskodjon megfelelő mennyiségű friss ivóvízről kis kedvence számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk?

Megbízható webáruház
Kedvező árak
Több, mint 12 év tapasztalat
Gyors kiszolgálás
Kiváló ügyfélszolgálat
Kedvező házhoz szállítási díjak