Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
39.174 Ft (30.846 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition botkormány

Ár:
39.174 Ft (30.846 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 323787
Gyártó cikkszám: 2960840
Gyártó: Thrustmaster
Budapesti készlet: Rendelhető
Beszállítói készlet: 50 db raktáron

Leírás






























IKONIKUS AIRBUS VEZÉRLŐK



A TCA Quadrant Airbus Edition 8 ergonomikus fizikai akciógombbal (plusz 8 virtuális gombbal a tolóerő szabályzón, összesen 16) rendelkezik, melyek az Airbus utasszállító vezérlőjének a másai (A320neo típus).
Vezesd a gépedet úgy, mint egy igazi kapitány a valósághű quadrant gázkar gomboknak, mód váltóknak és egyéb vezérlőknek köszönhetően.



KETTŐS TOLÓERŐ SZABÁLYZÓ



A TCA Quadrant Airbus Edition két különböző tolóerő szabályzóval is rendelkezik melyek pont olyanok, mint az igazi Airbus utasszállítókon található vezérlők.
Négy hajtóműves repülőgépek esetében (Airbus A380 típus) össze lehet kötni kettő quadrant gázkart (a plusz quadrant gázkar külön kapható) és kettő helyett rögtön négy tolóerő szabályzó birtokában lehetsz.



UNIVERZÁLIS TOLÓERŐ-VISSZAFORDÍTÓ



A TCA Quadrant Airbus Edition egy beépített tolóerő-visszafordító mechanizmussal rendelkezik, amely hibátlanul működik utasszállítóval, könnyű repülőgépekkel és teherszállítóval is.




















MÁGNESES TECHNOLÓGIA



Az érintésmentes H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) technológia, potméterek nélkül korlátlan élettartamot és optimális pontosságot biztosít repülés közben.



BÁRMELY REPÜLŐT ELVEZET



A mód váltókat kapcsoló eszköz megegyezik az Airbus utasszállítókon találhatóval.
A mechanikai kapcsoló segítségével kikapcsolhatod a mód váltók és tolóerő-visszafordító működését (lineáris tengely módba kapcsolás), így bármilyen utasszállítót rugalmasan elvezethetsz.



AIRBUS TCA REPÜLÉS TERMÉKCSALÁD



Az Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) termékcsalád egy csomó kiegészítőt tartalmaz, hogy még valóságosabbá váljon a játék.
Nézd meg a TCA Sidestick Airbus Edition, TCA Quadrant Add-On Airbus Edition és a TM Flying Clamp kiegészítőket — illetve a híres TFRP oldalkormány rendszert is (mind külön kapható), hogy lélegzetelállító repülésben lehessen részed.











KOMPATIBILIS A T.A.R.G.E.T SZOFTVERREL (TARTALMAZZA)

A T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) egy szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a Thrustmaster vezérlők tesztelését, beállítását és programozását.
A T.A.R.G.E.T minden kompatibilis Thrustmaster kiegészítőhöz és jól ismert játékhoz (újabbakhoz és régebbiekhez is) tartalmaz beépített beállításokat.
Bővítsd limit nélkül az elérhető beállítások számát!

















Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk?

Megbízható webáruház
Kedvező árak
Több, mint 12 év tapasztalat
Gyors kiszolgálás
Kiváló ügyfélszolgálat
Kedvező házhoz szállítási díjak